Oyun İncelemeleri

oyun indir, oyun tanıtımları, oyun çözümleri, yeni çıkacak oyunlar, yeni çıkan oyunlar

Hakkında

PC,PlayStation 3,Xbox360,Wii için güncel haberleri, oyun incelemeleri,ön incelemeleri,hileleri,tam çözümleri ve çıkış tarihleri bulabilirsiniz. Ayrıca donanım bölümünde oyunculara özel donanım ürünlerinin incelemelerini ve haberlerini bulabilir,okuyabilirsiniz. Oyunlar için crack ve serial bulunmamaktadır.

Favori Oyunum

Crysis türk yapımı bir oyun ve her türlü grafik,ses bakımından muhteşem bir oyun...

Burnout Paradise

Yapımcı: Criterion Studios Yayıncı: Electronic Arts


Rahatça aracınızı kullanabileceğiniz XXL büyüklüğünde bir şehir, mükemmel bir grafik ve tonlarca eğlence. Paradise City’ye hoş geldiniz. Criterion Games herhalde 5 başarılı Burnout oyunundan sonra artık yenilenmenin zamanı geldiğini düşünmüş ki, PS3 ve Xbox 360 platformlarında bizi şehrin her köşesine ulaşabileceğimiz bir oyun yapmış.

Take me down to the Paradise City

İlk olarak şehir hurdalığına giderek oradan arabanızı alıyorsunuz ve etrafınızı daha iyi tanıyabilmek için etrafta turlarınızı atmaya başlıyorsunuz. Burada işin en güzel kısmı ise bölümü geçebilmek için size kısıtlı bir yarış pistinin verilmemesidir. İstediğiniz yoldan gidebilir ve istediğiniz gibi bir yarış ortaya koyabilirsiniz. Aslında bu kısımda biraz GTA’ya benzemiş yorumunu da bıyık altından yapabiliriz. Her neyse, biz oyunumuza geri dönelim. Yapımcıların ellerine sağlık, bu şehri tasarlarken gerçektende çok çaba gösterdikleri her hallerinden belli. Kıyı bölgesinde bulunan futbol sahasından tutun da, şehir içinde bulunan gökdelenlere kadar veya dağlık bölgede bulunan villalara kadar. Şehrin her tarafı görülmeye değer.

Hız her şey demek

Eh, arabanız var, gidebileceğiniz sayısızca yollarınız var. Sorun nerde şimdi? Sizin buradaki göreviniz bu yollarda kısaltmalar bulmak ve yolunuzu biraz olsun rakibinize karşı daha avantajlı duruma getirmek olacaktır. İşte sırrın asıl çözümü burada, fakat bu kadar da kolay zannetmeyin. İstediğiniz kadar arabanız iyi olsun ve istediğiniz kadar bütün kısaltmaları kullanın; eğer gaza basmasanız, durum pek iç açıcı olmayacaktır sizin için.

Bu oyunda heyecanlanmamak mümkün değil. Sizi ekranın karşısına bağlayarak adrenalin salgılamanızı ve ellerin terlemesine sebep sunacaktır, gene de yoğun bir iş günü sonrası oynamanızı tavsiye etmeyiz. Oyunun minimum sistem gereksinimi %100 performans, %100 refleks kabiliyeti ve % 100 el becerisi.

Yeşilde başlıyorsun

Yarış oyunlarında yarışı oyunun kendisi başlatırdı ki, burada öyle bir şey söz konusu bile değil. Siz herhangi bir dört yola geldiğinizde ve yeşil ışık yandığında yarışınıza başlamış oluyorsunuz. Bu yarışlara toplam yedi kişi katılabilir. Burada yapmanız gereken tabiî ki ilk olarak varış çizgisinden geçmeniz olacaktır, fakat “Need for Speed” deki gibi bildiğimiz polis takibi yarışlarında olduğu gibi bir de arabaya hasar vermeden yarışı tamamlamanız gerekiyor. Bu o kadar da kolay bir şey değil, çünkü rakipleriniz agresif olduğundan dolayı size zarar verebilmek için ellerinden gelenleri yapacaklardır.

Doğru yolu bulmak

Yollarınız şimdi şehir yarışından dolayı belli olmadığı için yolunuzu kendiniz bulmanız gerekiyor. Haritadan ve pusulanızdan aslında yolu bulabilmenize rağmen yüksek hızdan dolayı kolayca sapmanız gereken bir kavşağı kaçırabiliyorsunuz. Aslında bu ilk yarışlarda sorun gibi görünmese de, sonraki yarışlarda tam yolu bilmeniz ve hiç hata yapmamanız gerekiyor. Bunun yanı sıra bir de işin içine hız geldiği zaman durumunuz iyice bir çıkılmaz hal alıyor.
OYUN PUANI:92
Artıları:
Oyunun müzikleri son derece süper. Yarış esnasında bizi fazlasıyla havaya sokuyor. Grafikler içinse söylenebilecek tek bir şey bile yok. XXL boyutunda serbestçe dolaşabildiğimiz şehrimiz var. Kısacası Paradise, Burnout serisine yepyeni bir soluk getirmiş.
Eksileri:
Ne kadar iyi olursa olsun oyunun eksileri de yok değil. Oyun boyunca hep aynı görevlerin olması ruhsal anlamda bizi biraz sıkıntıya düşürüyor. Yarışın başlangıcında güzel yenilikler getirilmiş olsa da tek tuşla yarışı başlatamamak bazen heyecanı alıp götürebiliyor.
Alınmalı mı?
Yarış oyunlarını sevenler için yeni bir sayfa açıldı. Bu konuda tereddüt etmeden söyleyebiliriz ki, eğlenceli zaman geçireceğiniz kesin. Sadece yarış oyunlarına yeni başlayanlar için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Söylemesi bizden, oynaması sizden.
Sistem Gereksinimleri:
Xbox 360 ve PlayStation 3

0 yorum:

Yorum Gönder