Oyun İncelemeleri

oyun indir, oyun tanıtımları, oyun çözümleri, yeni çıkacak oyunlar, yeni çıkan oyunlar

Hakkında

PC,PlayStation 3,Xbox360,Wii için güncel haberleri, oyun incelemeleri,ön incelemeleri,hileleri,tam çözümleri ve çıkış tarihleri bulabilirsiniz. Ayrıca donanım bölümünde oyunculara özel donanım ürünlerinin incelemelerini ve haberlerini bulabilir,okuyabilirsiniz. Oyunlar için crack ve serial bulunmamaktadır.

Favori Oyunum

Crysis türk yapımı bir oyun ve her türlü grafik,ses bakımından muhteşem bir oyun...

Army of Two

Electronic Arts, oyun dünyasının bir numaralı oyun firmasıdır. Ancak her ne kadar en iyi firma olsa da genelde bir konu bulup onu sömürme politikası izler. Büyük başarı gösteren stüdyolar çok kısa bir süre içerisinde Electronic Arts bünyesine katılır ve EA için, onun istediği oyunları üretmeye başlar. Genel olarak başarı yakalayan firmayı satın alıp başarıyı kendine pay edinen bu firma, yapım aşamasında olan Army of Two ile firma politikasını oldukça değiştirecek gibi.
Ertelenmelerin de sonu geldi

Yayıncı firmaların en büyük korkuları, dağıtacakları oyunun belirledikleri süre içerisinde yapımcı tarafından bitirilmemiş olmasıdır. Eğer planlar yapıldıysa, raporlar hazırsa o oyun mecburen o dönemde çıkmak zorundadır. Bu yüzden birçok hatalı doğmuş oyunun dağıtıcılığını yapmıştır Electronic Arts. Ancak Army of Two için şirket içerisinde büyük bir torpil var. İki kere ertelenen oyunun kusursuz olması için Electronic Arts elinden geleni ardına koymuyor. Oyun severlerin yanı sıra tüm oyun dünyası tarafından büyük bir merakla beklenen Army of Two’nun Mart ayında çıkacağı kesinleşti. Peki nedir bu oyunu bu kadar büyük kılan şey?

Army of Two, adından da anlaşılabileceği gibi iki kişinin etrafında geçiyor. Silah arkadaşlığının yanı sıra gündelik hayatlarında da çok iyi dost olan Tyson Rios ve Eliot Salem’in kurşungeçirmez yelekleri, son model silahları ve düşmana korku salan maskeleriyle olan maceralarına ortak olacağız. Army of Two’yu özel kılan şey ne muhteşem grafikler ne de süpersonik bir hikaye. Oyunun en önemli özelliği, getirdiği oynanış sistemi. Army of Two, bu iki dostun asla kopmayacak ilişkisini ekran başındaki oyuncuya yaşatmaya çalışacak. Oyunu ister tek kişi ister de co-op olarak iki kişi oynayabileceksiniz. Army of Two’nun yapılış amacı ve tavsiye ettiği oynanış biçimi kesinlikle co-op modunda oynamanız. Ancak ikinci gamepad’im yok ne yapalım diyorsanız üzülmeyin. Merakla beklenmesini sağlayan taraf da işte tam burada devreye giriyor.

Sen git, ben arkandayım koçum

Tek kişilik oyunu oynarken yalnızlık hissine asla kapılmayacaksınız. Çünkü takım arkadaşınız her daim sizinle iletişim içinde olacak ve üstün yapay zekasıyla sanki onu yönlendiren bir insan olduğu fikrine kapılmanızı sağlayacak. İletişim içinde olacak sözünün ucunun biraz açık olduğunun farkındayım. Biraz daha açayım isterseniz. Takım arkadaşınız, yaptığınız her doğru veya yanlış harekete göre bir tepki verecek. Bu tepkiler gerek fiziksel gerek de kelimelerle olacak. Örneğin takım arkadaşınız ateş ederken önüne geçip siz ateş etmeye başlarsanız önünde durduğunuza dair sizi uyaracak. Eğer aldırış etmezseniz farklı bir sözle tekrar uyaracak. Yine aldırış etmezseniz bu sefer yerini değiştirecek. Ancak bu küçük olayla kurtulduğunuzu sanmayın sakın. Yaptığınız her ters hareketiniz, birbirinizi dinlememeniz, sizi birbirinize karşı küstürecek. Böylece zor bir anda emir verdiğinizde takım arkadaşınız ona uymayabilecek. Yine aynı şekilde takım arkadaşınız, düşman dolu bir bölgeye girdiğinizde sizin stilinizi inceleyecek. Bu stili hafızasına kazıyacak ve bir sonraki bölgede sizin her zaman sağ tarafa gittiğinizi bildiği için sol tarafı kendisi alacak! İşte Army of Two’yu da bu bir adım öne taşıyacak.
Bekleme Puanı:10
Yapımcı:
Electronic Arts
Yayıncı:
Electronic Arts
Çıkış Tarihi:
4 Mart 2008
Sistem Gereksinimleri:
Xbox 360 ve PlayStation 3

0 yorum:

Yorum Gönder